Retro-menu/Varkenshaasjes In Romige Preikaassaus.

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een koekenpan en bak de varkenshaasjes snel rondom lichtbruin. Temper de hittebron. Bestrooi het vlees met zout en peper. Bak het vlees in ongeveer 20 minuten gaar. Schep de varkenshaasjes uit de pan. Snijd ze in 4 stukken van een gelijk gewicht. Dek het vlees af met aluminiumfoilie om het warm te houden. Roer de aanzetsels los van de bodum van de pan. Giet het slagroommengsel bij het braadvet en breng aan de kook. Voeg de gesneden prei toe. Roer alles met een garde goed door tot er een gladde saus ontstaat. Verdeel de varkenshaasjes over de borden. Schep de preikaassaus over het vlees.
Voorbereiding
stijd: circa 30 minuten. Tip: Vervang de geitenkaas door gorgonzola.

Retro-menu/Varkenshaasjes In Romige Preikaassaus. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Retro-menu/Gegratineerde Visschelp
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Retro-menu/Salade Van Witlof Dadels En Rauwe Ham.
20-30 min -
Bekijk recept
Vlaamse hutsepot
0 min
Bekijk recept