Sinterklaasrecept Hutspot Met Spaanse Hachee

6
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de wortels en aardappelen in 25 minuten gaar. Snipper de uien. Bak in de braadpan de spekjes knapperig en neem ze uit de pan. Voeg bakboter en olijfolie toe en bak hierin de rosbiefreepjes. Knijp er de knoflook boven uit.Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Frui in het bakvet de uien, voeg wat peper, laurierblad, de kleingehakte tomaten, wijn, cognac en runderfond toe en kook het gehhel gedurende 10 minuten. Schep het vlees erbij en warm het snel door. Giet de aardappels en wortles af, stamp het grof door elkaar en schep het vleesmengsel erdoor. Knip wat peterselie fijn en strooi dit, met de spekjes, over de stampot.

Sinterklaasrecept Hutspot Met Spaanse Hachee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Water
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Pompoensoep
20-30 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Kaassoufle
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gyrossoep
20-30 min -
Bekijk recept