Sinterklaasrecept

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pureer de aardbeien met de hand, of de blender of door een zeef en los in de ontstane puree al roerend de suiker op. Voeg aan de eierdooiers (alleen het eigeel, drie stuks)een scheutje slagroom toe en klop ze los. Verwarm het mengsel voorzichtig (niet laten koken!) en voeg al roerend de rest van de slagroom toe. Knijp het blaadje gelatine uit en voeg het bij het nog warme mengsel van eierdooiers en slagroom. Voeg dit mengsel bij de aardbeienpuree en laat het geheel goed afkoelen in de koelkast. Doe daarna in een metalen bak (of een cakevorm)een plaats deze anderhalf uur (softijs) tot drie uur (schepijs) in de vriezer. Roer het ijs in wording elk half uur met een koude lepel door.

Sinterklaasrecept is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sinterklaasrecept Water
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Aardappel-Mosterdsoep Met Rookvlees
20-30 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Kaassoufle
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gyrossoep
20-30 min -
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Water
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Aardappel-Mosterdsoep Met Rookvlees
20-30 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Kaassoufle
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gyrossoep
20-30 min -
Bekijk recept