Chap Chae (Kruidig Gebakken Noedels)

6
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de noedels ? 7 minuten in kokend water, spoel ze met koud water af en laat ze uitlekken. Kook de oesterzwammen ca 3 minuten in kokend water, laat ze uitlekken en snijd ze in lange repen. Rooster de pijnboompitten in een droge koekepan lichtbruin. Vermeng de tartaar en de oesterzwammen met 2 eetlepels sojasaus, 1/2 eetlepel suiker, 1/2 eetlepel knoflook, het sesamzaad en de sesamolie. Bak het tartaarmengsel in een koekepan in 1 eetlepel olie in ca 5 minuten rul en lichtbruin en zet het apart. Bak de paprika, wortel en ui ca 5 minuten in 1 eetlepel olie en zet het daarna apart. Verhit in de pan 3 eetlepels soja-olie en bak de noedels hierin ca 3 minuten. Voeg de rest van de ingredienten toe (behalve de pijnboompitten) en laat alles al omscheppend goed warm worden. Bak van de eidooier en het eiwit afzonderlijk elk in 1/2 eetlepel olie een omeletje, snijd de omeletjes in dunne reepjes en garneer het noedelgerecht hiermee. Bestrooi het met de pijnboompitten.

Chap Chae (Kruidig Gebakken Noedels) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chap Chae (Kruidig Gebakken Noedels)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chap Chae (Kruidig Gebakken Noedels)
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chop Soy
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept