Bak de taartbodem 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200?C en verwijder vervolgens de blinde vulling en het bakpapier. kook, terwijl de taartbodem in de oven staat, de pasta in ruim kokend water met zout beetgaar. was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes, snijd de ham en de salami in stukjes. klop de eieren los, meng de slagroom en vervolgens de helft van de geraspte kaas erdoor. voeg naar smaak zout, peper en snufje cayennepeper toe. Laat de pasta goed uitlekken in een vergiet en meng de stukjes paprika, ham en salami erdoor. schep de pasta in de voorgebakken taartboden en schenk het roommengsel erover.strooi de rest van de geraspte kaas erover.zet de taart in de voorverwarmde oven (200?C) en bak hem in 40 minuten goudbruin en gaar
Italiaanse Spaghettitaart is een recept van Smulweb.nl