Focaccia Al Rosmarino

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kneed het deeg nog even door en rol het uit tot een ronde plak van 30 cm. leg de deegplak op een ingevette bakplaat, bestrijk met een beetje olijfolie en bak de foccaccia 15-20 min. in een op 220 C voorverwarmde oven. serveer het brood in punten, warm of op kamertemperatuur.

Focaccia Al Rosmarino is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pane Di Rosmarino
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pollo Al Rosmarino
30-60 min -
Bekijk recept
Patate Al Forno Con Rosmarino
30-60 min -
Bekijk recept
italiaanse stiratini
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade Shirazi
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde speklappen met bonenschotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept