Fonduta Del Piemonte

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de kaasblokjes in een kom en overgiet met zoveel melk dat ze onderstaan. Laat tenminste 2 tot 3 uur weken. Langer mag ook. Ze de kom op een pan heet maar niet kokend water. Zorg dat de kom het water niet raakt. Roer voorzichtig tot het een gladde massa wordt. Voeg dan dooiers, boter, mespunt zout en peper toe. Blijf roeren tot het mengsel bindt tot een roomdikke massa. Verdeel over kommen en schaaf er eventueel witte truffel over.

Fonduta Del Piemonte is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groene saus uit Piemonte
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roompudding uit Piemonte
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Minestrone Piemonte
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Panettone De Piemonte
30-60 min -
Bekijk recept

Truffelaardappeltje In Boterschuim Met Boleten(paddenstoel)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept