Italiaanse Kalfsvleesschotel

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De boter in een ovenvaste schaal van 1 liter inhoud (onafgedekt) 1 minuut op 100% verwarmen. Het vlees, de prei, de champignons en de pesto erdoor scheppen en alles (onafgedekt) 6-7 minuten op 100% verwarmen. De inhoud van het blik ravioli toevoegen en alles (afgedekt) 10-12 minuten op 50% verwarmen. De schotel op smaak brengen met zout en peper. Eventueel de maizena met 2 eetlepels water glad roeren en het vocht hiermee binden. Het gerecht 5 minuten (afgedekt) laten nagaren, garneren met de bieslook en de Parmezaanse kaas en serveren met een groene salade.

Italiaanse Kalfsvleesschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesschotel met tuinbonen en uitjes
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept