Braciole Di Pesce Spada

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ui, knoflookteentjes, kappertjes, peterselie entijm fijnhakken. In een koekepan 2 el olijfolie verhitten en hierin ui en knoflook even fruiten. Het paneermeel toevoegen en even roosteren. De pan van het vuur nemen, de kruiden en de kappertjes erdoor roeren. Op smaak brengen met peper, zout en cayennepeper. De Provolone in dunne plakjes snijden. Het kruidenmengsel gelijkmatig over de moten zwaardvis verdelen, dan de plakjes kaas erop leggen, de vis oprollen en vaststeken met prikkertjes. Een grillpan invetten met 1 el olijfolie en verhitten. De visrolletjes erin leggen, besprenkelen met de rst van de olijfolie en op matig vuur aan alle kanten bakken. Intussen de saus bereiden. De citroenen uitpersen. De peterselie en de oregano fijnhakken. 1/2 tl zout oplossen in 100 ml heet water. De olijfolie in een shcaaltje doen en au bainmarie verwarmen. Beetje bij beetje het zoute water en 7-8 el citroensap toevoegen en met de garde goed door de olie kloppen. De kruiden erdoor roeren en bij de gegrillde vis serveren. De vis kruiden met versgemalen peper.

Braciole Di Pesce Spada is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pesce spada in camicia con frutto della passione e spaghetti con verdure grigliate (gepocheerde zwaardvis met passievrucht en spaghetti met gegrilde groente)
45 min-
Bekijk recept
Crostata pi pesce spada (zwaardvistaart)
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini Di Pesce Spada : Opgerolde Zwaardvis
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pesce Spada In Cartoccio/ Ingepakte Zwaardvis
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Braciole Di Maiale Alla Pizzaiola
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept