Gegratineerde Cannelloni

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de canneloni in ruim kokend water met wat zout 4 min. voor, leg ze op een schone keukendoek en dek ze af met doek. Verhit voor de vulling 30 g boter in een pan en fruit de ui hierin glazig. Schep de spinazie erbij en stoof het ca. 10 min. onder af en toe omscheppen tot het vocht verdampt is. Laat het uitlekken in een zeef en druk het vocht eruit. Meng het gehakt met de spinazie, 125 g kaas, zout, peper en nootmuskaat naar smaak. Schep het mengsel in de spuitzak. Vul de cannelloni stevig met de vulling en leg ze in een ovenschaal. Fruit voor de saus de bloem ca. 2 min. in een steelpan in de rest van de boter. Voeg in delen van 1 dl de bouillon en melk toe en roer het steeds glad. Kook de saus zachtjes ca. 5 min. Roer er 100 g kaas, wat zout, peper en nootmuskaat door. Schenk de saus over de cannelloni, strooi de rest van de kaas erover. Bak de cannellonischotel in 35-45 min. goudbruin en gaar. Bestrooi vlak voor het serveren met bieslook.

Gegratineerde Cannelloni is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept