Geroosterde Artisjokken Met Citroen, Laurier En Prosciutto

4
Langer dan 1 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vul elke artisjok met een partje citroen, een opgerolde plak prosciutto en een laurierblaadje. Maak 4 vellen vetvrij papier nat, verkreukel het papier en pak een artisjok in elk vel. Verpak nu elke artisjok stevig in aluminiumfolie en leg ze direct aan de rand van de hete kolen. Laat ze 1 uur roosterentot ze zacht zijn. Draai ze regelmatig om. Leg de artisjokken als je een gasbarbecue hebt achterin, waar de hitte niet zo intens is en rooster ze 1 uur. Pak ze uit en serveer ze in stukken met een royale scheut olijfolie en bestrooid met munt

Geroosterde Artisjokken Met Citroen, Laurier En Prosciutto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane ciabatta
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gebakken sla met krokante ham en knoflookchips
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Cappelletti met prei-bolognesesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept