Cannelloni Met Ricotta En Paddestoelen

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter en de olijfolie en bak daarin de knoflook en de paddestoelen ongev. 10 minuten. Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Roer de ricotta los met de pecorino, nootmuskaat, peterselie en het paddestoelenmengsel. Verwarm de oven op 200 graden. Leg op elke lasagnavel een plakje ham en een plakje kaas, schep er een volle eetlepel vulling op en rol het pastavel op. Schep een dun laagje bechamelsaus in de ovenschaal en leg hierop de cannelloni naast elkaar. Schenk de rest van de bechamelsaus erover. Meng de parmazaanse kaas met de slagroom en verdeel dit mengsel over de cannelloni. De cannelloni ongev. 30 minuten in het midden van de oven laten bakken.

Cannelloni Met Ricotta En Paddestoelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept