Met Pancetta, Raapsteeltjes En Uienmarmelade

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de bonen in 45-60 min. gaar met larierblaadjes, olie, knoflook, bonenkruid en peper. Giet water (eventueel) af. Voeg geweekte tomaten toe. Houd het warm op een sudderplaat. Bak uien met snufje zout op zacht vuur, af en toe roerend, in circa 30 min. bruin tot ze carameliseren. Voeg dan wijn, azijn en stroop toe. Kook zonder deksel roerend in tot een dikke "marmelade" en bestrijk spek of ham met een mameladelaagje. Wikkel raapsteeltjes er als boeketten in. Zet vast met cocktailprikker.

Met Pancetta, Raapsteeltjes En Uienmarmelade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quiche met uienmarmelade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Open sandwich met eendenborst en rode-uienmarmelade
20 min
Bekijk recept
Kippenleverpaté
Bekijk recept
Paté met rode uienmarmelade
100 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept