Tiramisu

8
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Voeg aan de creme van eigeel lepel voor lepel de mascarpone toe en daarna voorzichtig de slagroom. -roer het geheel goed door, zodat er een klontvrije smeuige massa ontstaat. -Leg in een ovenschaal een laagje lange vingers en besprenkel ze met het espresso/amaretto-mengsel (niet te veel).
- Doe daar een laag van de mascarpone-creme over, die niet al te dun is. -Leg hier weer een laag lange vingers overheen, besprenkel ze en dek ze weer af met een laag creme. -Herhaal tot het eind in zicht is. Je moet afsluiten met een redelijk dikke laag creme, dus hou daar rekening mee. -Als laatste doe je een laagje cacaopoeder over de bovenste laag (niet al te dik). -Zet de schaal in de koelkast en wacht een aantal uur (ongeveer 6 a 8 uur), tot de lange vingers zacht zijn.

Tiramisu is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfstfruit tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfstfruit tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept