Pasta Met Gehakt Uit De Oven

8
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een pan met dikke bodem. fruit de ui op matig vuur glazig. voeg het gehat toe en bak het op hoog vuur bruin en rul; laat het vocht verdampen. Voeg wijn, tomatensaus en bouillonblokjes toe en breng de saus aan de kook. zet het vuur laag en laat de saus afgedekt 1 uur sudderen; roer af en toe. Neem de pan van het vuur en voeg de peterselie (of soepgroenten)toe en laat de saus afkoelen. Smelt voor de kaassaus de boetr in een pan op laag vuur. Voeg de bloem toe en roer 1 minuut tot er een glad, lichtbruin papje ontstaat. Neem de pan van het vuur en voeg al roerend geleidelijk de melk toe. Zet de pan weer op het vuur en breng de saus aan de kook. Laat de saus als hij iets dikker is 1 min. pruttelen. neem de pan van het vuur, laat de saus iets afkoelen en roer de eidooiers en de kaas erdoor. Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de pasta al dente. Giet ze af, spoel ze af met koud water en laat goed uitlekken. Schep de eiwitten erdoor. Schep de helft van de pasta in een ingevette ovenschaal. Schep het gehaktmengsel erop. Meng de kaassaus met de andere helft van de pasta en schep dit op het gehakt. Strooi er paneermeel over. Bak 45 minuten in de oven, de boevenkant moet dn bruin zijn.

Pasta Met Gehakt Uit De Oven is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept