Bekleed een taartvorm met een doorsnede van 20 cm met bakpapier en vet hem in. Verwarm de oven voor op 180 graden. Zeef de bloem, bakpoeder, kaneel en nootmuskaat in een grote kom. Klop de boter, suiker en citroenschil met de mixer licht en romig. Klop vervolgens de eieren erdoor. Spatel eerst het meelmengsel door het beslag en dan de wortelen, banaan, rozijnen, noten en melk. Lepel het deeg in de bakvorm, strijk de bovenkant glad en bak de taart 1 uur tot hij goed gerezen is en veerkrachtig aanvoelt. Keer de taart om en laat hem in de vorm 30 minuten afkoelen. Leg de taart op een rooster. Snijd de afgekoelde taart doormidden. Meng de kwark met poedersuiker, citroensap en sinaasappelschil en plak met de helft de twee taarten op elkaar. Strijk de rest van het glazuur over de bovenste laag en maak er mooie vormen van. Garneer de taart met de walnoten.