Aardappel-Borrelhapjes Met Pate

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil en kook de aardappelen, plet ze en laat ze een beetje afkoelen. Meng de geplette aardappelen met de gesmolten boter en 1 losgeklopt ei. Kruid naar smaak met peper en zout. Verdeel de pate in kleine bolletjes en plak rond elk bolletje een laagje aardappelpuree. Wentel ze achtereenvolgens in losgeklopt ei en paneermeel. Bak de aardappelbolletjes in hete frituurolie goudbruin; laat ze uitlekken op keukenpapier en serveer ze warm.

Aardappel-Borrelhapjes Met Pate is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Baby-artisjokken met paté
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paté met rode uienmarmelade
100 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Pate met zoetzure cumberlandsaus
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept