Chocolade- Paastaart

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de mascarpone en de kwark en klop de Wiener melangepoeder erdoor. Verwarm de rum, knijp de blaadjes gelatine uit en laat ze al roerend oplossen in de warme rum (niet koken). Voeg een beetje kwarkmengsel toe aan het gelatinemengsel en meng dit door de rest van het kwarkmengsel. Klop de slagroom stijf en klop dit er ook door. Schep de helft van het kwarkmengsel in de schaal en bedek dit met de helft van de plakken cake. Schep er de rest van het kwarkmengsel op en bedek met de rest van de cake. Laat de taart afgedekt ca. 2 uur in de koelkast opstijven.

Chocolade- Paastaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paastaart met yoghurt
2 min Nagerecht
Bekijk recept
Paastaart met vanillecrème en frambozen
75 min- Nagerecht
Bekijk recept
Pastiera Napoletana (Napolitaanse paastaart)
45 min Gebak
Bekijk recept
Verrukkelijk zoete paastaart
60 min -
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept