Entrecote Met Pikante Mosterd-pepersaus

1
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de entrecote minstens een 1/2 uur van te voren uit de koelkast. Laat de grillpan goed heet worden. Wrijf het vlees in met olijfolie en maal er wat verse peper over. Leg het vlees erop en druk het aan met en spatel> Laat het 2 volle minuten bakken. Keer om en druk weer aan en bak het weer 2 minuten.Roer af en toe in de saus. U heeft dan een entrecote bruin van buiten en rood van binnen.

Entrecote Met Pikante Mosterd-pepersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept