Zoete Paashaasjes

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor. Haal het deeg uit de beslagkom en rol het uit op een met bloem bestoven werkblad. Het deeg moet ongeveer 2 cm dik zijn. Leg uw haas sjabloon op het deeg en snij met een mes de haas uit en leg de haas op een met bakpapier beklede bakplaat. Herhaal dit totdat u alle deeg heeft gebruikt.Het eigeel en de melk opkloppen en de hazen ermee bestrijken. Van het overige deeg poten en neuzen vormen en op de hazen leggen. Van de spaghetti maakt u baardharen, de rozijnen kunt u gebruiken voor de ogen (deze even licht aandrukken). Schuif de bakplaat in de oven.Baktijd: ca 20 minuten. Na het bakken de paashazen van de bakplaat halen en op een rooster laten afkoelen.

Zoete Paashaasjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Havermoutkoekjes
65 min-
Bekijk recept
Paashaasjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Paashaasjes Met Ei
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Paashaasjes Met Moddervoetjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept