Zeef bloem en Bakpoeder in een beslagkom. Voeg suiker, vanillesuiker, sinaasappelrasp, platte kaas, eiwit melk en zonnebloemolie toe en mix het met de mixer met deeghaken eerst op de laagste stand en daarna op de hoogste stand tot een glad deeg. (Niet te lang kneden want dan blijft het deeg kleven.) Bestrooi het werkblad met bloem en verdeel het deeg in zes gelijke stukken. Deel elk stuk in drie en maak hiervan op een licht met meel bestrooid werkvlak drie rollen van ongeveer 30 cm. Druk de rollen bovenaan samen en vlecht de rollen. Druk de rollen onderaan samen en vorm een krans op de bakplaat. Doe hetzelfde met de overige vijf stukken. Leg in het midden van elke krans een aluminiumfolie - ei. Meng voor de garnering de melk en het eigeel. Bestrijk hiermee de krans en bestrooi deze naar believen met kandijsuiker, amandelschaafsel of pistachenootjes. Schuif het bakblik iets ander het midden in de oven en bak het in circa twintig minuten gaar en goudbruin. Haal na het bakken meteen de aluminiumeieren van de kransen en laat de kransen afkoelen op een rooster.