Eierfondue Met Casselerrib

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in een pan de rose aan de kook. Schenk al roerend de rose geleidelijk bij het eimengsel. Schenk het eimengsel terug in de pan en laat het onder voortdurend kloppen met een garde op een laag vuur binden. Pel de knoflook en pers hem boven het eimengsel uit. Voeg de casselerrib en de smeerkaas tot en laat de kaas al roerende smelten. Breng op smaak met zout en peper. Knip de bieslook boven de eierfondue fijn.

Eierfondue Met Casselerrib is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterde bol met pesto-casselerrib
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sesamrijst met casselerrib en paksoi
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met casselerrib en port salut
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
casselerrib-zuurkool­rolletjes met mosterdsaus
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Eierfondue
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept