Wildspiesjes Met Honing-mosterdsaus

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Onderkant van de stoneleeks snijden. Voor garnering 2 stoneleeks in dunne schuine ringen snijden, rest schuin in stukjes van 3 cm snijden. Biefstukjes elk in 8 blokjes snijden, Blokjes vlees om en om aan satepennen rijgen. In steelpan olie verhitten, stoneleeks 1 minuut zachtjes fruiten. Slagroom erbij schenken, mosterd en honing erdoor roeren. Slagroommengsel aan de kook brengen en dan op laag vuur warmhouden. Grillpan verhitten tot gloeiend heet. Vlees met rest van olie bestrijken en bestrooien met peper en zeezout. Vlees in 3-4 minuten rondom bruin en van binnen rose grillen. Spiesjes op borden leggen. Saus ernaast schenken en garneren met ringetjes stoneleeks.

Wildspiesjes Met Honing-mosterdsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept