Romige Bitterkoekjespudding Met Perziksaus

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de slagroom met de vanillesuiker en de suiker aan de kook. Los er van het vuur af de uitgeknepen gelatine in op.Roer de mascarpone met een mixer los en voeg al kloppend het slagroommengsel toe. Laat het afkoelen tot dik lobbig. Spatel de bitterkoekjes erdoor.Verdeel het mengsel over 4 puddinvormpjes of kopjes (inhoud ong.3/4 dl) en laat ze in de koelkast in ongeveer 2 1/2 uur opstijven.Houd de vormpjes enkele seconden in heet water en stort ze op een bord.

Romige Bitterkoekjespudding Met Perziksaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Perzikmousse
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pasta Met Varkenshaas En Perziksaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamlappen Met Oosterse Perziksaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Bitterkoekjespudding Met Perziksaus
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept