Tournedos Met Bosvruchtensaus

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vier borden voorverwarmen. In pan fond, rozemarijn en rest van wijn aan de kook brengen. Rest van boter in kleine blokjes snijden. Bosvruchtensaus zachtjes verwarmen. Van vuur af boterblokjes erdoor kloppen. Tournedos in kokende bouillon leggen en net tegen kook aan in 4 minuten rose laten worden. Uit bouillon nemen en laten uitlekken. Bosvruchtensaus over borden verdelen. Koolbladeren erin leggen. In elk koolblad 4 stukjes tournedos leggen. Citroensaus erover verdelen. Garneren met sinaasappelreepjes.

Tournedos Met Bosvruchtensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meringuerol met bosvruchten
60 min- Nagerecht
Bekijk recept
Karnemelk-panna cotta met bosvruchtensaus
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazenrugfiletmedaillons met bosvruchtensaus
10 min Snack
Bekijk recept
Haagse bluf-tompouce
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept
Tournedos met stilton
Hoofdgerecht
Bekijk recept