GEVULDE VARKENSROLLETJES**

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Van de plakjes rauwe ham de vetrandjes wegsnijden en daarna de ham fijnsnijden. Knoflook en peterselie fijnhakken. Rauwe ham, knoflook, peterselie en peper met elkaar mengen in een kom. mengsel over schnitzels uitsmeren. Bosuitjes schoonmaken en in de lengte snijden (net zo breed als de schnitzels zijn) en halveren. Bosuitjes op de schnitzels leggen. Vervolgens schnitzels voorzichtig oprollen en opbinden met dun garen. Buitenkant van het vlees droogdeppen met keukenpapier. Olie verhitten in een pan met bij voorkeur een anti-aanbaklaag en de opgerolde schnitzels al omscheppend in ca. 6 a 8 minuten bruin bakken. Gepelde tomaten met vocht toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes koken. Saus over 4 borden verdelen en rolletjes erop leggen.

GEVULDE VARKENSROLLETJES** is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde varkensrolletjes
50 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrolletjes met spek, salie en appel
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrolletjes met teriyakisaus
25 min
Bekijk recept
Varkensrolletjes met kerriesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept