Griekse Fetasalade

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Benodigde materialen: een koekenpan, een knoflookpers, wat keukenpapier en bordjes. Was de aubergine en snijd hem in dunne plakken. Bestrooi de plakken met wat zout en laat ze 15 minuten rusten. Snijd intussen de tomaten in plakjes en de feta in blokjes van 2 centimeter. Rooster de geschaafde amandelen in een droge koekenpan goudbruin. Pel de knoflook en pers het boven de yoghurt uit. Klop de munt erdoor. Dep de aubergine droog met keukenpapier en verdeel de plakken met de tomaat en de fetablokjes over de bordjes. Lepel er de muntyoghurt over en bestrooi met grof gemalen peper en de amandelen. Serveer met een sneetje stokbrood.

Griekse Fetasalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wortel-fetasalade met mandarijn
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Watermeloen-fetasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika met fetasalade
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmtimbaal gevuld met venkel en fetasalade met granaatappel
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept