Eendenborst Gemarineerd In Rode Wijn En Creme De Cassis Met

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de eendenborstfilets ca. 1/2 uur voor het bereiden uit de koelkast en dep droog met keukenpapier.
Voorbereiding
: Verhit 25 gram boter in een koekenpan en bak hierin de drooggedepte eendenborstfilets eerst ca. 10 minuten op de velkant. Bak ze nog 5-8 minuten op de andere kant. Houd het vlees warm in aluminiumfolie. Schenk 1? dl marinade met de bosbessenjam in de pan en breng aan de kook. Klop de rest van de koude boter stukje voor stukje door de jus. Breng telkens even flink aan de kook. Roer er wat peper en zout en de bosbessen door. Serveer de jus bij de eendenborstfilets.

Eendenborst Gemarineerd In Rode Wijn En Creme De Cassis Met is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept