Warme Salade Van Zeeduivel Met Geroosterde Pijnboompitten

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster in een droge koekepan de pijnboompitten goudbruin. Klop een vinaigrette van de olie?n, azijn, mosterd, zout en peper. Pluk de slasoorten in stukjes (of pak de kant en klare slamix). Bak de stukken vis in boter in 1 minuut lichtbruin. Halverwege het bakproces even keren. Schep de vis uit pan en leg het op keukenpapier. Warm houden. Oven voorverwarmen op 230 graden. Doe de sla in een ovenbestendige kom (glas, metaal). Schep de dressing erdoor. Zet de kom 30 seconden in de oven. Schep de sla nog eens om en verdeel deze over 4 voorverwarmde borden. Leg de vis en de pijnboompitjes erop. Garneren met kervel.

Warme Salade Van Zeeduivel Met Geroosterde Pijnboompitten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept