Rosbief Uit De Oven Met Portsaus

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de rosbief ? 2 uur van tevoren uit de koelkast. Verwarm de oven voor op 185 ?C. Neem de rosbief uit de marinade en bestrooi hem met zout en peper. Verhit 3 el van de marinade in een braadpan en bak de rosbief op hoog vuur rondom bruin. Neem de rosbief uit de pan en leg hem in een ingevette braadslede. Bak de rosbief in de oven in 20-25 min. rose. Neem de rosbief uit de braadslede, leg hem op een plank en laat hem afgedekt onder aluminiumfolie 10-15 min. rusten. Verwarm ondertussen de saus, maar laat deze niet koken. Klop de blokjes koude boter krachtig door de saus. Snij de rosbief in dunne plakken en serveer met de saus.

Rosbief Uit De Oven Met Portsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept