1:verwarm de melk tot deze lauw is en neem van het vuur.Snijd de broodjes in plakjes,doe bij de melk en laat kort weken.Pel en snipper de ui.Spoel de peterselie af,schud droog en snijd fijn.Knijp de melk uit de broodjes en vermeng in een kom het brood met eieren,ui,spek,paneermeel en peterselie.Breng op smaak met zout,peper en nootmuskaat. 2: Dep het vlees droog,wrijf de binnen-en buitenkant in met zout en peper, vul met het broodmengsel en zet met roladeprikkers vast. 3: Verhit de margarine in een braadpan en braad de kalfsborst daarin kort aan beide kanten aan.Doe het vlees met het vet over in een braadslee.Zet de braadslee onder in de voorverwarmde oven en braad het vlees 1 1/2 uur.Giet er na 45 min.1/8 l hete runderboulion bij.Lepel tussendoor steeds wat van het braadvocht over het vlees om te voorkomen dat het uitdroogt. 4: Neem de kalfsborst uit de oven. roer de maizena los met de rest van de inmiddels afgekoelde boulion en vermeng dit in een steelpan met het braadvocht.Breng snel aan de kook.snijd de kalfsborst in plakken en serveer er de saus apart bij.