Klop in een kom de maizena met het ei, de suiker, de cacao en 1 dl melk schuimig. Schenk de rest van de melk in een pan, snij het vanillestokje open en doe het bij de melk. Breng de melk langzaam aan de kook. Haal de pan van het vuur. Klop met een garde het maizenapapje door de melk. Zet de pan op het vuur, breng het langzaam aan de kook en laat het 3 min. al roerend zachtjes doorkoken. Spoel de puddingvorm om met koud water en schenk het warme puddingmengsel erin. Strooi op de bovenkant wat suiker (ik haat pudding met vel en jullie waarschijnlijk ook). Laat de pudding helemaal afkoelen voordat je hem in de koelkast zet. Laat hem minstens 3 uur opstijven in de koelkast. Als je de pudding wil opeten, spoel dan een bord om met koud water, dompel de puddingvorm heel even in heet water en stort de pudding op het bord. Versier bijvoorbeeld met slagroom, chocolaatjes, schijfjes sinaasappel, vanillesaus of iets wat je zelf lekker vindt.