ROSBIEF MET KRUIDENKORST

6
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem de rosbief uit de oven, leg hem op een vleesplank en laat hem afgedekt met aluminiumfolie 10 ? 15 minuten rusten. Voeg ? dl kokend water toe aan de aanbaksels in de braadslede of ovenschaal en roer ze los. Bak intussen heet sjalotje snel goudbruin in de achtergebleven olie van de braadpan. Voeg de oesterzwammen toe en bak ze bruin. Blus ze af met de wijn en het vocht uit de braadslede of ovenschaal. Voeg de fond toe en laat de saus ? 5 minuten inkoken. Roer de room erbij en breng op smaak met zout en peper. Snij de rosbief in ? 1cm dikke plakken en serveer met de saus. Lekker met krieltjes en voorjaarsgroenten, zoals peultjes, spinazie en lente-ui.

ROSBIEF MET KRUIDENKORST is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met een korstje, raïta met koriander
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrild hamlapje met kruidenkorst en boerenkoolbitterballetjes
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept