Ribeye Met Tomatenpestoboter

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Door dat het vlees zo verfijnt van smaak is hoeft men het niet te marineren en het is zelfs zonde dat te doenrooster het vlees plusminus 2 min. per kant dan is het van binnen nog rood maar indien u het doorbakken wid hebben moet het langer per kant op het rooster liggen ja bestrooi het vlees met peper en zout en leg op elk stukje vlees een klontje van de pestoboter

Ribeye Met Tomatenpestoboter is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ribeye Met Tomatenpestoboter
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Ribeye met bearnaisesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ribeye met shiitakeboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Julius Jaspers' ribeye van de barbecue met steaksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept