Portobello, Heerlijk Gevuld!

6
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf een grote ovenschaal in met wat olijfolie en leg daar de portobello hoeden op hun kop naast elkaar in. Leg nu op elke hoed : een plakje mozzarella, de helft van een plak coburgerham, het basilicumblad, de tomatenschijf, peper en zout van de molen. Meng de blokjes van de stelen en de mozzarella doorelkaar tesamen met de salui. Leg een flinke eetlepel van dit mengsel vervolgens ook boven op de hoed. Dek tenslotte alles af met wat parmenzaanse korrelkaas, Italiaanse kruiden en een lekker scheutje olijfolie extra vergine. Verwarm de oven voor op 180 graden en schuif de schaal erin. Als je ziet dat de kaas lekker gesmolten is en dat zal zijn na ongeveer 15 minuten, dan haal je ze eruit. De paddestoelen hoeven niet door en door gaar te zijn, mag best een beetje stevig blijven!

Portobello, Heerlijk Gevuld! is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenkool-linzenrisotto met gegrilde portobello
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept