Zalmbonbons Met Kerrieviaigrette

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het maken van de zalmbonbons: - trancheer 12 plakken gerookte zalm ca 6 bij 6 cm - leg deze plakken op 12 stukken plastic folie - verdeel de zalmtartaar over de 12 plakken - pak de punten van het folie bij elkaar en druk daarbij de gerookte zalm om de zalmtartaar heen - draai nu net zolang rond tot het plastic folie knapt - controleer of al het plastic eraf is. Vinaigrette: - klontje boter in de pan - boter uit laten bruisen, niet laten verkleuren - kerrie toevoegen(myoteren), oplossen en van het vuur halen sambal toevoegen - gembersiroop toevoegen(afblussen) azijn, mosterd en poedersuiker in een bekken doorroeren - hieraan de oplossing van kerrie toevoegen - olie druppelsgewijs al kloppend toevoegen

Zalmbonbons Met Kerrieviaigrette is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Zalmpralines
Snack
Bekijk recept
Zalmbonbons met geitenkaas
Snack
Bekijk recept
Zalmbonbons
80 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalmbonbon
15 min Voorgerecht
Bekijk recept