Zuppa Di Pesce

8
Langer dan 2 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de mosselen schoon. Snij de vissen in stukken. Hak de rest van de knoflook fijn en de tomaten in grove stukken. Verhit de olie in een pan fruit de ui zacht en voeg de knoflook en de peterselie toe. Voeg de spaanse peper en bak dit al roerend /- 15 min. Giet de rest van de wijn erbij en zet het vuur hoog, breng het aan de kook en laat het dan nog even sudderen. Voeg de bouillon en de peper en zout toe en breng het aan de kook. Laat dit zonder deksel 15 min. koken. Voeg nu de vis, gamba′s en st. jacobsschelpen toe laat dit even koken en doe dan de mosselen erbij. Laat dit nu maximaal nog 10min. koken.

Zuppa Di Pesce is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep (zuppa di pesce)
35 min
Bekijk recept
Pesce spada in camicia con frutto della passione e spaghetti con verdure grigliate (gepocheerde zwaardvis met passievrucht en spaghetti met gegrilde groente)
45 min-
Bekijk recept
Crostata pi pesce spada (zwaardvistaart)
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rijst Met Vis (risotto Con Pesce)
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vissoep (zuppa di pesce)
35 min
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa tricolore
30 min-
Bekijk recept
Zuppa di romanesco con grissini (romanescosoep met een soepstengel)
30 min-
Bekijk recept