Zalmmousse

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Mix de mascarpone met de zalm in de blender, doe er het citroensap bij en een paar druppels tabasco. Geef nog een paar toeren. Proef en doe een beetje zout bij indien nodig (zalm is soms al zout). Zet minstens 2 uur in de koelkast.

Zalmmousse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmmousse
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmpastei
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soesjes met zalmmousse
50 min Snack
Bekijk recept
Zalmmouse op toast gegarneerd met gerookte viskuit
Voorgerecht
Bekijk recept

Zalmmousse
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmpastei
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soesjes met zalmmousse
50 min Snack
Bekijk recept
Zalmmouse op toast gegarneerd met gerookte viskuit
Voorgerecht
Bekijk recept