Italiaanse Hazenpeper.

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week het eekhoorntjesbrood 15 min. in 2 dl. warm water. Snijd de champignons in plakjes. Maak de ui, knoflook, wortel en bleekselderij schoon en hak ze fijn. Neem het eekhoorntjesbrood uit het vocht, maar bewaar het vocht. Bestrooi de haas met zout en peper. Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Bak de spekreepjes, ui, knoflook, selderij, paddestoelen en wortel even mee. Voeg de wijn, het weekvocht van de paddestoelen, de tomaten, rozemarijn en laurier toe en stoof de haas in ca. 2 uur zachtjes gaar. Voeg naar smaak zout en peper toe.

Italiaanse Hazenpeper. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hazenpeper
2u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenpeper onder pureedakje
5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke hazenpeper
120 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle hazenpeper
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept