Agnello Fricassee

2
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bodem van de pan bedekken met halve ringen witte ui. lamsschouder inwrijven met p+z daarna bloemen en in weinig olie beetje bruin bakken, vettige delen eerst. Inde pan op de uien leggen knoflook er bij en half witte wijn half water toevoegen tot het net onder staat( hoeft niet helemaal je moet tussendoor de delen vlees omdraaien)Op laag vuur aan de kook brengen met gesloten deksel en laag laten staan. Het vlees is gaar als het makkelijk van het bot los komt. Dat duurt ong. 1 1/2uur. las het vlees gaar is uit het vocht halen. vocht wat over is inkoken tot de helft. De artisjokken schoon maken( van onderaf de bladeren eraf trekken tot de bodem zichtbaar wordt.De bovenste bladeren verwijderen door de top van de artisjok eraf te snijden. rondom de bodem met een tourneermesje bijwerken. in 4ren delen en het laatste hooi eruit snijden en de delen in het kookvocht in ong 10 minuten garen.Het vlees is nu een beetje afgekoeld en kan je van het bot plukken, daarna weer in de pan doen en weer opwarmen.

Agnello Fricassee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Creoolse vlees- en visfricassee
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fricassee van lamsmignonnettes met lookboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fricassee van calamares en schelpdieren
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappeltaartje met fricassee van kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Agnello E Patate Al Forno (Lamsvlees Met Aardappels)
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Agnello
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Agnello Con Patate
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Insalata Mista Salsa Umbra
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept