Italiaanse Runderlappen

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid de ruderlappen. in 40 gr. boeter de runderlappen bruin bakken. voeg 10 gr. boter aan het achtergebleven braadvet toe en fruit hierin de ui, knoflook en tomatenpuree. oregano en laurier meefruiten. bouillon en wijn in een steelpannetje verwarmen. voeg het vlees, de warme bouillon met wijn en balsamico-azijn aan het kruidenmengsel toe. breng het geheel aan de kook. laat het vlees met de deksel op de pan in ca. 2 1/2 uur gaarsudderen. bind de jus evt. met allesbinder.

Italiaanse Runderlappen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollands draadjesvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderlapjes met madeira
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleespasteitjes
40 min Snack
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept