Scottiglia Di Carne : Vleesstoofschotel Met Groenten

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie in een pan, hak een van de teentjes knoflook fijn en laat het gedurende enkele seconden aanfruiten in de olijfolie. Doe er de wortel, selderij en ui bij en laat onder voortdurend roeren enkele minuten meebakken. Draai het vuur hoger en doe het vlees bij de groenten. Bak het langs alle kanten goudbruin. Doe er de tomaten bij, dek af en draai het vuur lager. Laat zo′n 10 minuten zacht pruttelen. Bevochtig met de runderbouillon, breng opnieuw aan de kook en laat gedurende 1 uur afgedekt zachtjes sudderen. Roer regelmatig om en voeg eventueel een scheutje water toe wanneer de saus te dik wordt. Kruid met versgemalen peper en zout. Rooster ondertussen de sneden grof boerenbrood en wrijf elke snede nadien in met het overblijvende knoflookteentje.

Scottiglia Di Carne : Vleesstoofschotel Met Groenten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scottiglia
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse Scottiglia
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse Scottiglia
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept