Crostini Con Spuma Di Prosciutto

6
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de ham in de molen van de staafmixer en maal deze fijn. Klop de Mascarpone en de boter tot het geheel zacht en romig is, breng het op smaak met peper en zout. Roer de geklopte slagroom en fijngemalen ham erdoor. Doe de pate in de vorm en laat deze enkele uren opstijven in de koelkast. Als je de pate wilt serveren, plaats dan de vorm met de open kant op een bord. Houdt een theedoek in kokend water, wring deze wat uit en leg de theedoek over de vorm zodat de boter smelt. Nu kun je de vorm optillen en glijdt de pate eruit. Serveer de pate op geroosterd stokbrood of op Zweedse schuitjes.

Crostini Con Spuma Di Prosciutto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane ciabatta
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gebakken sla met krokante ham en knoflookchips
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Cappelletti met prei-bolognesesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min Snack
Bekijk recept