Varkensrollade Gesmoord In Melk

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter en 2 eetlepels olie in een zware braadpan en braad de rollade rondom bruin. Giet de warme melk geleidelijk over het vlees en bestrooi royaal met zout en peper. Laat het vlees met het deksel schuin op depan ca. 2 uur stoven of al naar gelang er op de verpakking van de rollade staat aangegeven. Keer het vlees regelmatig en bedruip het met het melkvocht of keer gewoon. Neem het vlees uit de pan en laat het afgedekt ca. 10 minuten onder aluminiumfolie rusten. Kook de saus nog iets in als deze nog te dun is en zeef de saus. Breng de saus op smaak met zout en peper en bind eventueel iets bij met alles binder.

Varkensrollade Gesmoord In Melk is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Crema catalana
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Varkensrollade met bieten-cranberrychutney
100 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met appelcompote
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met pastinaak-rucolastamppotje
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse rollade met tomaatjes en uien
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept