Torta Di Noci

6
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 Laat de rozijnen wellen in een mengsel van water en rum. Breek de chocolade in stukjes, rasp de citroenschil en doe de noten samen met de 2 eetlepels suiker even in de blender. 2 Haal de rozijnen uit het vocht en dep ze droog met wat keukenpapier. Meng de rozijnen daarna met 1 eetlepel bloem. 3 Meng de zachte boter met de suiker totdat het een zachte creme geworden is. Doe een voor een de eieren erbij, de gezeefde bloem met de bakpoeder en vanillesuiker, een snufje zout, de noten, de rozijnen, de chocolade en de citroen. 4 Doe dit in de beboterde en met bloem bestoven springvorm. Bak de taart voor 45 minuten in het midden van de oven.

Torta Di Noci is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Torta di noci
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Maaltijdsalade met gorgonzola, walnoot en peer
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool-aardappelmaaltijdsoep
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde bietjes, noten en geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Torta di noci
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Torta salata
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Torta al limone met Italiaans schuim en basilicum-citroensiroop
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaart met amandelen
20 min Nagerecht
Bekijk recept