Zwitserse Rundvleesschotel

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-in de hete olie de vleesblokjes rondom 10 min bruin laten kleuren -strooi bloem en paprikapoeder erover -roer de tomatenpuree erdoor -uien en geperste knoflook toevoegen -deksel op de pan en alles 5 min laten smoren -voeg dan de verwarmde wijn erbij en 5 min laten smoren -daarna de hete bouillon erbij gieten -met zout, peper, laurier, en kruidnagels op smaak brengen -deksel op de pan en alles zeker 2 u 30 laten smoren op een heel zacht vuur -de schoongemaakte aardappelen en worteltjes toevoegen 30 min voordat het vlees gaar is -haal laurier en kruidnagel uit de pan

Zwitserse Rundvleesschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aziatische rundvleesschotel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekruide rundvleesschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleesschotel Met Groenten In Een Wijn/madeira-saus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Kipschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Käsespätzle
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Croque Buvette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zwitserse aardappelpoffertjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept