Zwitserse Runderlappen

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in 8 stukken,vermeng de bloem met de peper en het zout en wrijf dit mengsel in het vlees,zodat alle bloem opgenomen wordt.Braad het vlees in een koekepan in de hete boter snel bruin.Doe het over in een vuurvaste schaal of braadpan.doe de gesneden uien en ook de bleekselderij in de pan en bak ze in het overgebleven boter goudbruin,en doe dit bij het vlees met de tomaten(kleingesneden),de tomatenpuree,de worcestersaus en het water.Laat het vlees in een gesloten schotel of braadpan in een matig warme oven gaar en mals stoven ongeveer 2,5 uur.

Zwitserse Runderlappen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollands draadjesvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderlapjes met madeira
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleespasteitjes
40 min Snack
Bekijk recept

Käsespätzle
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Croque Buvette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zwitserse aardappelpoffertjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept