Shish Kebap

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf het vlees in met peper en zout. Roer in een kom de helft van de olijfolie met citroensap, voeg er de helft van de gesnipperde ui, knoflook, tijm en laurier aan toe, leg het vlees erin en marineer het 2 uur afgedekt in de koelkast. Rijg aan tweemaal zoveel pennen als er gasten zijn de sjalotjes, om en om stukjes vlees, paprika, aubergine en kleine tomaatjes. Rooster het vlees boven gloeiend houtskool en smeer het af en toe in met de marinade. Maak van de rijst een pilaf als volgt: fruit de helft van de uien in de rest van de olie, voeg er de rijst en wat reepjes paprika aan toe en roer regelmatig tot de rijst glanzend geworden is. Voeg het water, de rozijnen en amandelen toe en laat het geheel zachtjes gaar koken.

Shish Kebap is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kebap Met Yoghurt
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sjisj-kebap
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Yogurtlu Kebap
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sis-kebap.
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Shish barak
1 uur-
Bekijk recept
Shish Kebab
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Shish Kebab
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Shish Kebab
20-30 min -
Bekijk recept