Kruidige Stoofpeertjes

4
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de peren maar laat de steeltjes eraan zitten. Schil de oranje schil heel dun van de sinaasappel, gebruik eventueel een citrustrekker of zesteur. Pers de sinaasappel uit. Breng het sap met de schil, de wijn, de jam, het kaneelstokje, de kruidnagels en de suiker aan de kook. Kook tot de jam is opgelost. Zet de peren voorzichtig in de vloeistof. Zorg dat ze onder staan. Stoof de peren in ± 2 uur mooi rood en gaar. Serveer de peertjes warm of koud.

Kruidige Stoofpeertjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Peer met amandelschaafsel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept