Pasta De Luxe

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de pasta van de bloem en de eidooiers. Laat het deeg rusten en rol met een pastamachine het deeg tot tagliatelle. Kook de pasta bijtgaar in gezouten water en giet het kookvocht af. De pasta vermengen met de truffeltapenade en in warme, diepe borden dresseren. De paddestoelen schoonmaken en bakken. Breng ze op smaak met peper en zout en strooi de paddestoelen over de pasta. Daarna besprenkelt U het gerecht met de peterselie-olie. Als laatste strooit U de spekjes en de Parmezaanse kaas over het pastagerecht.

Pasta De Luxe is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept